S01 - Bewuste wandel

Op je navel drukken en contempleren is niet de manier om remote viewing te proberen.

In het oosten verdienen veel meesters geld aan het lesgeven van westerse studenten; namelijk om hen te leren bewust te wandelen. Het principe is dat de geest niet twee dingen tegelijk kan doen. Door iets bewust te doen, breek je het patroon van je geest, zodat het zichtbaar word voor je bewustzijn. De oosterse methode concentreert zich op het bewustzijn van het lichaam. Elke beweging word bewust aangestuurd. Elke plaatsing van de voet op de grond, is een deliberate beweging, en deste meer bewegingen bewust kunnen gedaan worden, deste beter. Voel het trotoir door je voeten. Wees niet tevreden tot elke beweging bewust gebruikt word. Er zit veel wijsheid/voordeel (merrit) in deze methode.

Onze voorkeur heeft het volledig plaatsen van de aandacht op je omgeving; dus de muren, bomen, bosjes, en wat er ook maar is. Je moet een goede plaats vinden voor de bewuste wandel. Dit kan een remote viewers plaats zijn, waar niemand gezien word en gehoord word. Het andere alternatief is langs een drukke hoofdweg, waar mensen zo druk bezig zijn met rijden (en fietsen) en zoveel geluid is dat niemand iets hoord. Volledige bewustzijn van de omgeving kan een moeilijke les zijn. Het eerste waar je op moet mediteren, is op wat bewust wandellen werkelijk is.

Het antwoord op je probleem is een briefje geplakt aan een boom.

Er zijn verschillende methoden om je bewust te maken van wat er in je omgeving is. Op een weg helpt het opnoemen van auto merken, vooral als er je er ook het model bij noemt. Als iemand te dichtbij komt, houd je dan in. Als je de weg over steekt, concentreer op veilig de weg oversteken. Als iemand omver gelopen word tijdens deze oefening, faal je de test. Je faalt ook als je gevraagd word door mensen of je laatst nog bij de psychiater bent geweest. Er zijn veel dingen om te observeren naast auto's. Wijs jezelf op de verschillende objecten die in je omgeving zijn, dier, groente, mineraal, en noem hun naam.

Te meer aan persoon bewust zijn omgeving kan ontvangen (perceive), te meer onzin op komt van de geest, en dit kan uit gereageerd worden via lachen. Andere lessen die geleerd kunnen worden, is hoe te lachen met je mond dicht, en hoe dingen te zeggen onder je adem zonder je lippen te bewegen. Het is ook adviseerbaar om te wandelen op het trottoir tegen de richting van het verkeer in, omdat abreactie kan leiden tot motor rijders die stoppen om te kijken of er iets mis is met hun motor.

Een goed westers alternatief voor meditationale middelen en niet remote viewing, is leger training, of een parade oefening. Zo lang als de sergeant zijn commentaar goed over de top zijn, doen ze geen kwaad, maar de discipline is therapeutisch.

Abreactie is het verschil tussen wat je wilt en realiteit, lachen is een van zijn vormen.
Bewust wandelen is essentieel om je geest te her-organiseren.

Oefen bewust wandelen, en bewust zijn van de omgeving, tot je snaps waar bewust wandelen goed voor is.

Vrouwen hebben gemaild om te zeggen dat dit complete onzin is. Bewust huishouden werkt stukken beter dan bewust wandelen. Dus elke vorm van bewust werken kan worden overwogen als het werkt.


DE ZONE. Wie zei "Ik denk daarom ben ik", was een idioot. Zijndeheid is een functie van de geest en is niet in de echte tijd. Verbale en picturale gedachten is het beste voor echte doelen en echte planningen. We zullen Moses aanroepen. "Zes dagen zal u werken en op de zevende dag zal u denken." Top atleten praten nu van het zijn in de zone. De zone is een staat van geen picturale of verbale gedachten. In de zone, maken ze het beste gebruik van hun kunnen en training en niets kan fout gaan. Gewone gedachten verbrijzelen mogelijkheden. Als ze niet in de zone zijn, komt het voor dat ze falen. Dit is zeer het zelfde als de staat van de geest wat Japanse vechtkunst meester en experts willen bereiken.


Het volgende voor de mensen die wat extra hulp willen.

LOS JE PERSOONLIJKE LOS JE PERSOONLIJKE PROBLEMEN OP. Alle mensen hebben problemen. Voor personen die hun emotionele zaken in orde hebben, zijn dit uitdagingen, in de rol van twee of meer dingen in conflict met elkaar, en het conflict is best wel duidelijk. Als problemen zich ophopen in je eigen universum, dan kunnen zelfs de oplossing in conflict zijn met elkaar. De oplossingen kunnen het originele probleem bedekken, en op dat moment word het een persoonlijk probleem. Om je persoonlijke problemen op te lossen, neem wat los schrijf papier. Schrijf elk probleem op de bovenkant van elk velletje papier. Onder elk probleem, nummer alle mogelijke oplossingen. Vergeet niet de anti sociale oplossingen, zoals moord, bankroof (als je te kort aan geld hebt), of prostitutie. Die kunnen van nut zijn (notitie vertaler: denk ook aan bijvoorbeeld zeggen wat je van iemand vind, dit zijn extreme voorbeelden). Ga door tot je alle mogelijke problemen hebt, en elke mogelijke oplossing. Op dit punt, zal men vrij zijn van persoonlijke problemen, en je zal je beter voelen (elation). Vrijheid van persoonlijke problemen is een emotionele ervaring, en kan ook maar een keer gevoeld worden. Een maal succesvol, probeer het niet een tweede keer. Elke geest (spirit) oefening teveel gedaan, duwen een persoon terug waar hij begon. Dit is een probleem van veel kerkbezoekers die vaak naar de kerk gaan.

SCHRIJF JE LEVENSVERHAAL. Omgaan met persoonlijke verantwoordelijkheid voor je handelingen duurt langer dan het omgaan/dealen met persoonlijke problemen.

  1. Neem een notitieblok (...). Neem een stuk papier en schrijf je leeftijd of datum van de omgeving. Je gaat nu inspecteren. In de linker kolom, wat je deed over de tijd heen over het veld van de pagina.
  2. Begin met het vroegste incident dat je je herinneren kan, en werk voorwaarts.
  3. Oude incidenten kunnen ged'nspecteerd worden, en op die manier werk je voorwaarts in de tijd.
  4. Je mag geen incident twee keer opschrijven.
  5. Het kan soms 3 dagen duren voordat herinneringen boven komen in je bewustzijn vanuit je onderbewustzijn.
  6. Als een incident herschreven moet worden, gooi de originele notities weg over dat incident. Dit is niet het geval van 100 regels schrijven: "Ik moet niet aan meisjes paardenstaart trekken".
  7. Zou je dat toch doen, start met het schrijven van wat andere mensen met hen of jou gedaan hebben, dan zullen ze in slaap vallen of (dope off)
  8. Maak er een boek van, van het verleden tot het heden. Pagina's kunnen versleept worden.
  9. Ga door totdat je verantwoording kan afleggen voor al je acties. Als je je beter (elation) begint te voelen, betekend dat dat je moet stoppen.

Op deze manier is het makkelijk jezelf de analyseren. Je kan het ook zonder de hoge kosten van een psychologisch analist. Er is ook geen analist die verkeerd kan uitleggen de betekenis van alles. Als je ouder word, word het vroegste wat je kan herinneren, later en later. Een kind kan tot geboorte terugroepen, terwijl iemand mid-leven niets meer kan herinneren voor zijn 10e levensjaar. Dit betekende voor hoofd analisten te moeten zeggen dat het onzinnig is voor iemand ouder dan 40. Dit is een erkenning dat hun technieken wat cru zijn. Men hoeft slechts een hogere spirituele (spirit) oefening te doen voor het zelfde resultaat. Het is best makkelijke deze oefening te snel te doen. Maar dan, er zijn genoeg oefeningen in dit boek (website). Onthoud je ervan alles twee keer neer te pennen.

HET HELPEN VAN ANDEREN. Abreactie is een psychologische term voor het los laten van onderdrukte emotie. Sommige emoties zoals tranen en boosheid zijn moeilijk o eigen houtje te ontladen, maar hulp is makkelijk. Lachen is makkelijk te ontladen. In het geval van materie van de put (Pit), abreactie kan de hele kamer leegjagen, en is het beste te doen op eigen houtje. Vorm of doe mee aan een klein groepje van gelijkgezinden, die elkaar willen helpen hun ziel (spirit) te ontwikkelen.

Op een persoon te helpen afreageren van oude emotionele ladingen, is het volgende wel handig. Zorg ervoor dat de persoon verbaal alle dingen opnoemd die hij zich kan herinneren te hebben gedaan. Dit is (waarschijnlijk) de eerste herinneringen, tot de leeftijd van 14 of pubertijd, in chronologische volgorde. Ga niet verder dan pubertijd zonder een toestemming met de persoon die je probeert te helpen. Na pubertijd kan seks beschamend zijn. Anyway, veel van de meeste schade is gedaan voor je 14e. Blijf doorgaan met ze met genoeg goedkeuring en "en verder?". Houd ze op de dingen die ze gedaan hebben, en weg van wat anderen gedaan hebben, behalve voor de reden van context. In het geval van oorlogs veteranen, moet je twee dingen doen. Een is te luisteren naar hun ervaringen, en de andere om ze te laten omschrijven hun vroegere leven, die latere traumas ondergraven. Veteranen zijn handige mensen om rond je te hebben als discipline nodig is, of wanneer initiatief nodig is.

Als ze slaperig worden of (dope off), zorg dan dat ze in detail omschrijven het laatste object of plaats die ze genoemd hebben, omdat je dan zegt niet weet waar hij of zij het over heeft. In het geval van tranen of andere emotie, laat ze gewoon, en laat ze alles herhalen, zonder commentaar, totdat het incident ontladen is.

Een erg moeilijke les om te leren is is in welke omstandigheid dan ook, een commentaar of mening, altijd over het probleem van de persoon die je helpt gaat. Andere meningen zullen niet geapprecieerd worden, en zijn al gauw (99%) fout anyway. Zoals je weet, het was al goed advies, dat het probleem daar al plaatste in den eerste plaats. Mensen zijn zeer robuust en makkelijker te helpen, nadat ze een openbaar spreken cursus hebben gehad. Houd je mening over anderen voor jezelf. Belangrijk dat ze lijken naar je eigen ego, ze zijn erg negatief naar andere mensen. Algemene groep discussie geeft iedereen een betere kennis van wat andere mensen willen, en hoe hun het beste te helpen.

Viking Remote Viewing and Psychic Self-Defence

©Edmund Meadows, as part of the Viking Spiritual Remote Viewing (first Internet edition), ISBN No 0 9524450 50, July 2001.
©Translation Joey Peters - March 2013
Archived by the British Libraries on www.webarchive.org.uk/ukwa..