S02 - De onderdelen van Lichaam, Geest.

Deze sectie heeft teveel technische en theoretische informatie, en niet genoeg om te "doen". Lees en begrijp wat je kunt, en sla de rest over op naar de volgende sectie. Laat de rest voor later

DE REGELS.

 1. Bestrijd nooit de vijand met zijn eigen regels. Een geest heeft regels om hun bestaan te beschermen. Speel hardnekkig vals.
 2. Men is een geest/ziel (spirit) die op het moment een lichaam heeft.
 3. Een persoon ontwikkeld zich tot zijn spirituele niveau van onverantwoordelijkheid. (Peters principe is dat een manager gepromoot word tot zijn onkunde)
 4. Doe altijd dingen in series van kleine stapjes. Op die manier krijg je dingen gedaan.
 5. Doe nooit iemand anders iets aan wat je jezelf niet zou aandoen. Wat buiten jezelf lijkt te zijn kan ook deel van binnen jezelf zijn. Verlichting is een verschrikkelijk wapen tegen hun die niet Verlicht willen worden.
 6. Alles wat je anderen vraagt of commandeert, moet je bereid zijn ook zelf te doen of gecommandeerd worden.
 7. Geen geest kan bestaan zonder een entiteit om het te aan te sturen, in het lichaam of buiten het lichaam.
 8. Verbrand altijd vaste/gesterkte (fossilised) uitwendige geest (mind) voor energie, nooit die van jezelf. Als je minder energie voelt dan normaal, dan zijn je methodes fout. Energie tekorten zijn normaal gecorrigeerd door een eigen (first party) meditatie, door je kwaadheid te herstellen, of beiden.
 9. Je mag niet hebben wat je niet wilt dat andere hebben.
 10. "Dit kan toch niet waar zijn!" is een uitdrukking van emotie, en het omgekeerd kan vaak waar zijn. Wees bereid alle omgekeerde hypothesen te inspecteren.
 11. De termen God, Schepper, Bron en bestuurder (controller) zijn verschillenden aspecten van hetzelfde ding. Dit zijn functies van "sterrenbanden" (zodiacs. note: van nu af aan zal het woord zodiac altijd verstaald worden als sterrenbanden, note: from now on the term zodiacs will always be translated as"star-bonds" (sterrenbanden)).
  God word het beste gezien als een titel voor alles waar je vriendelijk tegen/voor wilt zijn.
 12. Als iemand zijn eigen God niet wilt opruimen en reinigen, wie gaat het dan voor je doen? Als je geluk hebt doet de CIA of MI5 het voor je, maar volgens hun regels.

DE VIKING GODEN. De Sagen zijn series van heldhaftige verhalen geschreven door sjamanen en leider om de doelen voor hun volk en ras te stellen en geven psychologische en spirituele kennis. De Vikingen komen van Mesopotamië zoals de meeste Westerse volken. Religie is een functie van klimaat, dus de kou van het Noorden en de nood voor overleven heeft wat zeldzaam verstand aan de Vikingen gegeven. De Viking Goden zijn archetypische beelden die kunnen aangestuurd worden door iedereen in de geesten wereld die mee willen helpen. Een hele hoop energie word opgewekt door hen die de archetypen gebruikt, van de andere kant van het spectrum naar inspiratie en kennis. Hoe dan ook, jij moet het werk doen. Dit is ongeveer hetzelfde als Spiritisten die Rode Indianen beelden gebruiken om te communiceren naar de andere kant. De meeste andere Goden zijn sterrenbanden die opgeruimt en opgewaardeerd moeten worden (of worden ontdaan als Grote Illusies (Frost Giants)). De archetypische goden werken met de mensheid en kunnen in hun stijl werken, terwijl sterrenband Goden tyrannen zijn.

GEBIEDEN VAN BEWUSTZIJN.
Het gebied van het directe bewustzijn.

Het onderbewustzijn. Dit ligt niet binnen jezelf, maar tussen een persoon en de uiterlijke wereld als een donkere aura. Het staan tussen ons. Als iemand meer verantwoordelijkheden vergaard, dan gaan items in dit gebied over naar het gebied van directe bewustzijn.

Buiten eigen persoonlijke universa waar men niet verwacht bewust te zijn.

OPDRACHT. Kijk buiten jezelf en ga voor de entiteiten die zijn nagels in je heeft. De eerste slachtoffers zullen in het onderbewustzijn vallen, oftewel daarom dat Edmund zegt aan andere niet te doen wat je niet aan jezelf zou doen. Wat compleet extern lijkt is vaak een tegenhanger in het onderbewustzijn. Als je je gedreigd voelt door de CIA, is dat vast omdat er een geheim agent of politieman identiteit in je onderbewustzijn zit. De psychologische voldoening van in de aanval gaan is hetzelfde (als het opruimen) of the vijand van binnen of van buiten is.

HET VERKREGEN GEHEUGEN SYNDROOM is nu vrij goed bekend. Het typische geval is als een patiënt zich dingen herinnerd zoals seksueel misbruik in zijn jeugd tijden hypnose, en de gebeurtenissen zijn directe afleidingen (cribs) van recente TV programmas. Verkregen herinneringen zijn waarschijnlijk zeer voorkomend. Verkregen geesten (minds) zijn praktisch universeel en zijn de basis van religie, educatie, adverteren, brainwashen en propaganda. Je kan niet vrij zonder zonder dat de laatst verkregen geest gereinigd is.

DE LEEGHEID VAN DE ZIEL (SPIRIT). Als men afdoet van mentale en psychische onzin, blijft er een vacuüm over. Deze moet gevuld worden, anders zal het universele onderbewustzijn het voor je doen met nog meer onzin. De beste manier om het te vullen is psi mogelijkheden te ontwikkelen dat niet mentaal is. De geest (spirit) moet leeg zijn in een positieve manier en niet een negatieve.

DE LEEGHEID VAN HET UNIVERSEEL ONDERBEWUSTZIJN. Het universele onderbewustzijn moet ook leeg zijn in een positieve manier en ook in je eigen sector. Het universele onderbewustzijn moet niet op zichzelf bestaan en om het te herkennen als een entiteit betekend zijn regels volgen.

REMOTE VIEWING EN SENSING. As we buiten ons kijken, krijgen we kennis en verlichting, neutraliseren we onze vijanden, en helpen en genezen onze vrienden. Gelimiteerde 2 wegs communicatie is mogelijk zelfs tussen vijanden en is een grote bron van verlichting. Of deze acties in vrede of oorlog zijn, ligt meer aan het niveau van emotie, verantwoordelijkheid, en verlichting van de 2 kanten, i.p.v. de procedures die gebruikt worden. Verlichting is een wapen (van de oorlog) tegen de verstuurders van nijd omdat het hun "cadeaus" terug naar de verstuurder stuurt.

DE GEEST VAN DE STERRENBANDEN. De schrijver ging langs de lagere niveaus door verantwoording te nemen voor alle doelen. Het is een oudere geest dan de ordinaire geest die iedereen een verschillende set doelen geeft om iedereen anders te maken. Wij hebben in plaats van dat genetica. Iemand anders kan dit uitdoctoren/plotten. Er is altijd al rivaliteit geweest tussen de twee systemen. Zo als Mozes zegt over de Tuin van Eden, "Hij die het fruit van de sterrenband eet, verdient het geprogrammeerd te worden door de sterrenband." De sterrenband is als een wortel. Het zal je alleen autoriseren een sneetje per keer te zien, en dan een segment. De geest gebruikt dit als een raster en als je een niveau omhoog gaat, ervaar je herboren zijn en daarna de dood. Het aantal niveaus zijn teveel. Speel vals en snij de wortel verticaal. Op hogere niveaus, is dit de bron van logische en psi geesten. Logica hier is alle memen en verbindingen en maken elke fundamentalistische religie lijken op Griekse filosofie. Hier lijkt psi niet veel nut te hebben. Synthetische of gepostuleerde psi zal wel meer nut hebben. Kijk out voor alle banden en uitsluitsel.

STERRENBANDEN kunnen begrijpbaar zijn voor de ziel (spirit) maar alleen de simpelere elementen zijn vatbaar voor een lichaam. Ze bevatten het volgende. Sterrenbanden zijn de grote ziekte van de ziel en geest (both spirit).

UITGESLOTEN GEESTEN (MINDS). Uitsluiting en insluiting van geesten en universa zijn vooral een functie van de sterrenband. Je kan niet iets gebruiken waar je zelf niet in geloofd. Dit is een goede reden voor de absentie van echte psi. Waarschijnlijk zijn en verschillende universa uitgesloten voor alle mensen op Aarde. De sterrenband lijkt een slechte oplossing voor natuurlijk entropie.

ENERGIE ENTITEITEN is wat we waarlijk zijn. We kunnen dat niet zijn zolang als sterrenbanden onder onderdrukken. Voor sterrenbanden is energie kwaad (slecht).

UITGANG KIJK OP STERRENBANDEN. A sterrenband meme is gewoon een zijndeheid of poseur, en zulke zijn niet befaamd voor hun actie. Deze inhibiteren onze acties. We moeten terug pakken wat van ons is door verantwoording te nemen voor onze acties. Boven aan lijken sterrenbanden ten minste 8 grote niveaus te hebben.

 1. Een MEESTER die de eigenaar van de sterrenband meme is, welke mensen in lichaam kunnen zijn, een geest (spirit), een God, of een andere sterrenband meme.
 2. Een IDENTITEIT die zegt wat de sterrenband meme genoemd mag worden door zijn meester en zijn slaven. (Het God noemen is een goede manier van camouflage. Het is het beste aan te nemen dat alle Goden sterrenbanden zijn).
 3. EEN AANSTUURDER die zegt wat de slaven mogen en niet mogen doen bij deze specifieke sterrenband meme.
 4. PROGRAMMATUUR. Dit drukt zichzelf uit als RECHTEN en AUTHORISATIE. Dit is het recht jou aan te sturen en niet visa versa. Dit kan ook het recht andere te besturen bevatten zoals een verscheidene religies.
 5. WRAAK of een Wreker die iedereen moet straffen die de meme violeren en om de meme te beschermen tegen vijanden.
 6. Een EIGENAAR die zegt "dit is van mij" tegen de slaven
 7. Een SCHAKELAAR mechanisme die aan of uit kan zijn. Dit kan geactiveerd worden door het Kolisko effect of herinneringen ervan, andere sterrenbanden items of sterrenbanden ingenieurs.
 8. PIJN. Het mechanisme van brainwashing dat hoort bij de situatie

Er zijn ook een paar grote componenten.

STERRENBANDEN lijken 4 hoofdniveaus te hebben en ze zijn allemaal variaties op zijndeheid. Iedereen was een God voordat georganiseerde religie en wetenschap gekozen hebben u van uw waardigheid af te halen voor politieke doelen. Geharde zijndeheid is de bron van alle sterrenbanden. Echte tijd zijndeheid is geen probleem. Men kan niet religie de schuld geven voor het verlies van persoonlijke controlle over sterrenabnden en zijndeheid. Om compleet te zijn, moeten we terugnemen onze totally persoonlijke controlle over de volgende items die we vroeger weg gegeven hebben of afgedaan. Het anathema van sterrenbanden is totally Zielen (spirit) individualiteit. Alle vormen van zijndeheid zijn gewoon vormen van onderdrukking om het gepeupel onder controlle te houden. Terwijl je iets bent, kan je het mechanica van het universem niet boos maken/verontrusten.

PSYCHOTRONICA. Dit komt van de Russische naam voor het psychische spul dat door het KGB ontwikkeld is. Dit is het soort spul dat hartaanvallen en kanker veroorzaken. Het lijkt een ontwikkeling uit het oosten van Europa en Vrijmetselaars technologie. De schuldige straffen is een vice van de westerlingen, terwijl de tegenhanger "wraak" is uit oost Europa. Als dit opkomt in GB (Groot Britaine), maakt het Satan lijken of de maagd Maria. De schrijver heeft ooit een kanker sterrenband ontmoet terwijl hij een onderzoek deed naar de oorzaak voor maag kanker in een 30 jaar oude vrouw. Satan zou moeten aanklagen jegens libel (vertaald als een soort copyright infringement). Dit materiaal is het vieste spul mogelijk, maar het kan behandeld worden, geneutraliseerd, en terug gestuurd naar de zender. De eigenlijke ziekte, als het ingenesteld is, is een ander verhaal (oorzaak/gevolg), en de schrijver heeft nog niet boven zichzelf gezocht de staat van kanker op een manier dat hij kan detecteren (!!! slechte vertaling !!!).

De verwachtingen van de leeftijd van iedereen die zijn 45e jaar haalt, heeft zich nog niet verhoogd voor meer dan 40 jaar. Doden door kanker zijn in opkomst. Een van de eerste vragen die kanker hulp groepen nu vragen aan patiënten is "wat waren de problemen die naar je ziekte leiden?" Onvermijdelijk krijgen ze een direct antwoord en het is de eerste keer dat de patiënt dit gevraagd word. Je kan kiezen, geef de schuld aan de Russen, of kijk naar psychische hygiëne. De groenen geven de vervuiling de schuld. Kies je theorie.

MENSELIJKE ZIEKTES. Elke ziekte kan een psychic component ontwikkelen. Psychische hygiëne zou moeten helpen bij healing. Moderne zeep heeft veel vormen van huid infectie doen laten zakken. Als je een arm openhaald, zouden zeep en water al veel van de oorzaken van infectie verwijderen. Als het sceptisch word, dan kan een doctor nog steeds zeep aanraden, water, en misschien een juist gekozen anti-sceptie, om natuurlijke genezing op gang te helpen. Psychische hygiëne zou je op dezelfde manier moeten zien. De vraag is of dan niet in normaal leven een psychisch component een ziekte kan veroorzaken. De meest gepast kandidaat voor een menselijk gemaakt ziekte van psychische origine blijkt Multiple Sclerosis te zijn (eerste diagnose in Frankrijk in 1832). De schrijver heeft MS gevonden en gewassen van veel mensen die het niet hebben, en in die manier gedraagt het zich als een plaag. Het kan zijn dat mensen met MS zoveel psychische onzin creëren dat het op zijn beurt weer overdraagbaar word. Voor zoiets zich te kunnen nestelen, is een willend slachtoffer van een juiste genetische opmaak noodzakelijk zijn. Als het dan eindelijk zich heeft ontwikkeld, zijn doctors de beste hulp. De schrijver weer niet hoe MS of kanker te genezen als deze volwassen worden.

INPRINTINGEN (ENGRAVINGS) Veel dingen kunnen ingeprint worden op de hersennen of ziel (spirit) in tijden van stress, hypnose, buiten bewustzijn en/of pijn. Het belangrijke element hier is dat een incident bestaat, maar het slachtoffer heeft geen bewuste herinnering eraan. Inprinten is nodig voor succesvol brainwashen. Scientologen kennen die als "engram" omdat ze nooit een gewoon Engels woord zullen gebruiken als er een pseudo wetenschappelijke term als alternatief gebruikt kan worden.

VLIJERIJEN werken altijd. Noem een entiteit schorum en het zal niet naar buiten komen om te spelen. Noem het de Heer God Almachtig en het komt naar buiten. Houd je mening voor zullke entiteiten voor jezelf. Dit is de reden voor zoveel "propitiation" in orthodoxe religie.

META TAAL EN CODES. Alle talen bestaan uit codes. Elk bericht is een regel codes. Een bewust lichaam zal niet begrijpen de basische of meta talen van de ziel, geest, lichamen, en zelfs genen. Dit is een fout in menselijk bewustzijn. Als de intentie goed is en de juiste meta taal is schoon, dan kan het onderbewustzijn de vertaling doen.

ANDERE GEESTEN. Ze bestaan, maar iemand anders kan ze neerkalken.

HET VAGEVUUR. Dit is de ziel die doorbreekt en kan op verschillende niveaus voorkomen. Behandel het als een heet bad die alle onzin afwast. Als je je vasthoud aan je onzin en rotzooi, dan is het de pure hel.

CHAOS.

MASSA.

PSI. Aangenomen dat je een normaal mens bent, ben je een telepaat. Als je dit niet geloofd, dan ben jij (en entiteiten in je) zoveel geluid aan het maken, dat je niet kan discrimineren tussen je eigen gedachten en die van andere mensen. Dit is een geval van deugden van de Lege Geest. Overweeg het volgende.


Augustus 2005 - Het volgende is gekopieerd van M01.
Een tabel van Lichamelijke Emoties. Dit is een combinatie van emoties van observatie, psychiatrische en andere bronnen.

Hierboven genoemde tabel neemt niet in zaak de emoties boven enthousiasme zoals werken, overdrevenheid, en verlichting omdat dat geen lichaam emoties zijn. Ook is niet in overweging genomen het lot erger dan de dood, zoals blaam, schaamte, spijt, omdat een lichaam niet onder de dood kan vallen.


Februari 2013
Een tabel van Reptiel hersen emoties. Het reptielen brein is het brein dat we geërfd hebben van onze reptielen-voorgangers, en daarbij horen het derde oog of the pineale klier. Het linker en rechter kant van de hersenen waren later pas ontwikkeld. Het word duidelijk dat de volgende emoties tot het reptielen brein behoren, en niet tot de ziel en geest (spirit). Dit is om te helpen met het overleven van de familie, verder werkend daarbuiten. Deze tabel is niet lineair. Er is geen logica. Deze emoties zijn de drijvers tot telepathie.

Dit zijn zeer primitieve emoties en hun misbruik lijdt naar de andere emoties die normaal gesproken bij de geest (spirit) horen. Men is natuurlijk geprogrammeerd om verantwoordelijk te zijn voor je familie, om die lief te hebben, en alle misstappen te vergeven. Deze emoties zijn overgenomen door de politiek en religie, wat de prijs is voor civilisatie.

Viking Remote Viewing, Psychic Self-Defence, Extra Terrestrials and UFOs.

© Edmund Meadows, as part of the Viking Spiritual Remote Viewing (first Internet edition), ISBN No 0 9524450 50, July 2001.
(GNU) Joey Peters - translation to Dutch.
©Translation Joey Peters - March 2013
Log 23-4 fixed some spelling mistakes
Archived by the British Libraries on www.webarchive.org.uk/ukwa..