S03. Enkele eenvoudige oefeningen

Intentie is zeer belangrijk.
Meen wat je zegt. Zeg wat je meent.
Iemand die zoekt naar het geheime ingrediënt moet de "intentie van Thor" door- en onderzoeken.

Zodra de bewuste wandel werkt, kan je je richting overwegen.

PSYCHISCHE ZELFVERDEDIGING Een paar eenvoudige "een zins" commando's staan hier. Onthoud; meen wat je zegt. Probeer het doel te identificeren (wat een basis regel is in exorcisme).

ZIJNDEHEID (beingness) - HAMLET. Vraag iemand om Shakespeare te benoemen en het antwoord zal zeker wezen: "Om te zijn of om niet te zijn, dat is de vraag". Dit is iets wat erg belangrijk is voor de volks geest, en heeft grote betekenis buiten Shakespeares context. Vraag iemand die bekend is met het werk van Dr Alfred Adler, de vraag "wat is de vraag". Het antwoord zal zekerlijk iemand doel in zijn leven zijn. Doe deze samen, en ze worden, "Om te zijn, of om niet te zijn, uwe doel in het leven". Voor het ego is de hoogste vorm van identiteit "zijndeheid", maar dit hoeft niet altijd waar te zijn in de hogere niveaus.

De Hamlet formule zal nu uitgebreider aan bod komen. Als een voorbeeld van een doel, klaar begrijpbaar voor het ego, is er de zijndeheid van de accountant. Dit mag dan wel geen doel in conceptuele taal zijn voor de geest dat goed antwoord, maar het is een voorbeeld. Er zijn 3 hoofd vormen (tenses) in de Engelse taal, verleden, heden, en toekomst. Voeg de anderen toe, mochten die relevant worden. Er is ook nog het positieve en het negative. Het resultaat van uitbreiden van deze formule worden:

Om de zijndeheids oefeningen te gebruiken, neem een doel wat toepasbaar is, en vervang accountant met het substituut. Ga bewust wandelen. Zeg elk commando om de buurt duidelijk uit, of onder je adem, en laat elke ontlading van lachen of emotie gebeuren. Doe dan hetzelfde met het volgende. Na alle 6 gedaan te hebben, begin je van voren. Doe dit tot geen enkele antwoord geeft. Vervolgens vind een nieuw mogelijk doel. Als het lastig word, ga terug naar nummer een, omdat de toekomst en vooral het verleden tijdelijk te zwaar kunnen zijn. Intentie is absoluut noodzakelijk, en je moet menen wat je zegt. Probeer met bomen te praten. Onthoud, je nog niet begrijpt wat bewust wandelen is en te doen, dan zal directionele meditatie gewoonweg niet werken.

De "huidige" vorm is het makkelijks om te ontladen. De toekomst is moeilijker. Het moeilijkste is het verleden. In geval van moeite, wat vrij vaak voorkomt, fiets dan rond "het heden" of heden en toekomst, totdat de moeilijkheid verdwijnt. Het verleden moet ooit eens afgedaan worden, voordat je naar je volgende doel gaat, maar als het gedaan kan worden dan kan het makkelijk gedaan worden.

De negatieven zijn noodzakelijk om om te gaan met "tegen intentie". Er is meer anti-intentie dan intentie zelf. Intentie is gelijk aan tegen intentie, en de twee houden elkaar in plaats, maar niet noodzakelijk in de zelfde vorm (tijd). Het resultaat is nul. We kunnen de inhoud van doelen ontladen. We zijn beter af ze opnieuw te creëren in de echte tijd. In het geval van "echte" moeilijkheden, ga dan terug naar eenvoudig bewust wandelen, totdat de moeilijkheden verdwijnen.

VERVALS DE ZODIAC. De snelkoppeling is om alle doelen die om handen zijn uit te schakelen. (en de sterrenbanden). Dit kan als volgt gedaan worden:

PSYCHISCH AANVOELEN (REMOTE SENSING) - Hamlet heeft geen (bekend) middel voor psychisch aanvoelen. Hoe dan ook, het kan zeer handig zijn als je werk doet aan ETs in conflict, om vast te stellen aan welke kant je staat.

REALITEIT. Realiteit is iets dat alleen in de echte tijd mag voorkomen. Daarom zal alleen de vorm van het heden gebruikt worden. Een passen voorbeeld, genomen van Einstein is als volgt:

Het antwoord van zulk een oefening, mag dan grotendeels irrelevant zijn, behalve als men een "echte" wetenschapper is. Anyway de snelheid van het ligt is relatief aan het medium in welke het reist en niet de waarnemer. Het gebruik lijkt op de zijndeheid oefening, omdat men eerst herhaald een deel totdat er geen emotie meer is om uit te reageren, en gaat dan over naar het andere concept. Herhaal het proces, totdat er geen emotie meer is om te ontladen, aan beide kanten. Als er geen respons is van het noemen van een commando, dan is het ontladen. Als er geen respons is van beide kanten, dan is het -of gedraineerd, of er was niets daar in eerste opzicht.

Chaos is in De Echte Tijd (DET - in real time), dus er kan geen verleden of toekomst voor bestaan. Er kunnen maar twee vormen bestaan, voor en tegen, of "is" en "is niet". De volgende oefeningen zijn hier geplaatst als voorbeeld, voor gebruik in geredigeerde meditatie, tijdens de bewuste wandel.

Hierboven zijn slechts voorbeelden, en ik laat de lezer over om anderen de selecteren en toevoegen als dat noodzakelijk blijkt. Er word verwacht dat een persoon moet omgaan met problemen die toe doen aan zijn eigen universum voor 90% van de tijd, dus dat betekend dat je je eigen versies moet uitvinden.

REALITEIT EN GEBRUIKEN VOOR PSYCHISCH AANVOELEN. De schrijver heeft onderzoek gedaan naar het 1997 Woodborough graancircel. Veel van het voorwerk was gedaan door 2 staten van realiteit te gebruiken, en het lezen van de abreactie van de geest (spirit). In een opzicht lijkt dit op water wichelen. Een beetje basis informatie was noodzakelijk om uit te zoeken wat te onderzoeken in detail. Voorbeelden hieronder:

(notitie vertaler: in het Nederlands zal "is" een sneller resultaat geven)


Toevoeging - Juli 2002

DE BOOM DES LEVENS en ONNODIGE DOELEN. Er is waarschijnlijk niets deprimerender dan vast te zitten in een onnodig doel, of het nu je eigen doel is of gekregen van ergens anders. De schrijver heeft archetypische geheugens van de Boom des Levens als een fractal (snowflake or mathematical) patroon waar elk blad een groep van doelen zijn. Als men vast zit in onnodige doelen of objectieven, is het tijd om verder te gaan. Je kan, of het doel afdoen (purge) of de hele Boom des Levens via Hamlet. Het volgende zal ooit werken:

Het GPM of Goal (of spel) Probleem Massa is iets dat je tegen kan komen, en lijkt als delen van de boom des levens. Het is bijna een zelf evidente waarheid dat waar geimposeerde doelen zijn, ook problemen zijn, en waar er problemen zijn is men waarschijnlijk de eigenaar van zwarte massa boven je hoofd.

Dit hele gebied is er een van geforceerde doelen. Het is alsof je een nooit eindigende voetbal wedstrijd speelt.
Het GCM of Spel Cyclus Massa is ook het waard te overwegen. Weinig mensen kunnen een actief doel langer dan 9 jaar vast houden. Weinig mensen hebben in verkoop gezeten langer dan 9 jaar. De rot begint goed voor de meeste mensen na 9 jaar in de cel. In het geval van het spel des levens, de meeste mensen pensioneren op 65 jaar omdat op die leeftijd de entropie flink inspeelt. Alle tijd cyclussen verzamelen massa wat zorgt voor hun einde.Toevoeging - April 2003

Creatie en Decreatie moet in belans gehouden worden voor redelijke verlichting, anders zal er een te grote lading creatie zijn. De normale gang van zaken is dat er zoveel creatie is dat niemand durft te de-creëren. Het volgende is ook deel van sectie M20, genoemd in Index 2005 - website inhoud als in 2005


Addition - June 2012

Godslastering en Vloeken zijn heel handig om een doelwit een kopje kleiner te maken. Hoe dan ook, deste meer je ze gebruik deste minder effectief ze worden.


Viking Remote Viewing, Psychic Self-Defence.

© Edmund Meadows, as part of the Viking Spiritual Remote Viewing (third Internet edition), ISBN No 0 9524450 50, July 2001, July 2002, April 2004.
ISBN No 0 9524450 34, February 1996.

Vertaling Joey Peters April 2013
Log 23-4 fixed some spelling mistakes
Archived by the British Libraries on www.webarchive.org.uk/ukwa..